De specifieke bereiding van rosbief waarbij het vlees niet volledig doorbakken wordt (saignant), de vrij lange bewaring en het koud serveren, verklaren de uiteindelijke impact van de besmetting. De hoge leeftijd van de getroffen groep was medeverantwoordelijk voor het ernstige verloop van de epidemie."/> De specifieke bereiding van rosbief waarbij het vlees niet volledig doorbakken wordt (saignant), de vrij lange bewaring en het koud serveren, verklaren de uiteindelijke impact van de besmetting. De hoge leeftijd van de getroffen groep was medeverantwoordelijk voor het ernstige verloop van de epidemie."/>
Nieuwsbrief
De laatste wetenschappelijke publicaties rechtstreeks in jouw inbox? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Onafhankelijk, wetenschappelijk, multidisciplinair

TvGG - Tijdschrift voor Geneeskunde en Gezondheidszorg is een wetenschappelijk tijdschrift en online platform voor zorgprofessionals over alle vakgebieden heen.

Artikel indienen
Wil je zelf een artikel indienen? Lees er alles over en bekijk onze richtlijnen.